Khamis, 29 Disember 2011

Mengisi masa lapang

Salam sejahtera,

Apa yang akan anda lakukan untuk mengisi masa lapang? Terdapat pelbagai cara untuk mengisi masa lapang. Antaranya ialah membaca buku, menulis blog, menonton tv, mendengar muzik, beriadah atau pun membuat kraf tangan. 

Bagi saya pula, saya suka mencuba sesuatu yang baru mengikut mood. Kali ini saya cuba menghasilkan kraf tangan sendiri iaitu mini carpet. Idea ni saya dapat hasil daripada imaginasi saya sendiri. Saya teringin untuk mencipta design carpet sendiri lalu tercetuslah idea untuk mencipta mini carpet =). Di bawah ni adalah bahan-bahan yang saya gunakan dan antara langkah-langkah awal yang saya ambil dalam menjayakan hasil kraf tangan saya.

  • Antara bahan-bahan yang digunakan

Tak siap lagi hehehe...

Idea tu nak lapis atas tu ngn reben bunga-bunga hihii..tak siap lagi..
dah siap nanti Yunie post ok =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Terdapat ralat dalam alat ini